Hoe mooi is het als je vanuit je hart mag leven en je medemens een steuntje in de rug mag geven, zodat hun leven een stukje mooier wordt. Dit is wat ik, Irma Stavenuiter, bij de organisatie mag doen. En dankzij een gedegen interne opleiding is dat met zichtbaar resultaat.

 

 

Op elke vrijdagochtend coach ik tijdens een heerlijke wandeling in het Natuurpark in Lelystad. De verbinding die onderling plaatsvindt en het vertrouwen die de mensen in mij hebben, geeft mij een geweldig gevoel. Ik merk het elke vrijdagochtend weer dat de leden zichtbaar blij zijn om mij als coach aan te treffen, maar natuurlijk ook in de eerste plaats als mens.

De aangeboden zondaguitjes zijn een waar cadeau voor de leden. Het verbinden van de leden met aan het eind van de dag zichtbare dankbaarheid en stralende gezichten komen recht in mijn hart binnen. De uitjes doen mij vaak denken aan de schoolreisjes van vroeger, een beetje spannend, maar wat heeft iedereen er ontzettend veel zin in. Er wordt veel gelachen en met elkaar gepraat. Voor mij een gevoel van oprechte dankbaarheid dat ik hier elke keer weer getuige van mag zijn.

Wil jij ook een keer meedoen met onze groep in Lelystad, neem dan gerust contact met mij op. Dat kan per e-mail (irma.stavenuiter@lwpc.nl) maar bellen mag ook (06-15539368).