Mag ik mij even voorstellen: ik ben de nieuwe coach in Laak in Den Haag bij OpenJeHart en Mantelkring.

Ik ben Nasmoen, 51 jaar jong, inmiddels 21 jaar getrouwd en geen kinderen.

In het dagelijks leven ben ik zelfstandig ondernemer, waarbij ik een cateringbedrijf run met Syrische vrienden, en ondersteun ik mijn echtgenoot in zijn transport- en verhuisbedrijf.

Mijn vrije tijd besteed ik aan familie en vrienden, heb ik een passie voor reizen, wandel ik zoveel als ik kan. Ik loop als het even kan naar al mijn afspraken. Ik houd ook veel van lezen, maar dat is de laatste tijd erbij ingeschoten. Hoop het gauw weer te kunnen oppakken.

Daarnaast ben ik ook actief als vrijwilliger. Inmiddels al 4 jaar bij het Rode Kruis, waarvan de laatste twee jaar als trainer van de cursus Sterk Door Je Netwerk en workshopbegeleider “Goed Voorbereid”. Nu ben ik ook als Coach actief bij Open je hart/ Mantelkring, wat ik met alle plezier doe.

Ik loop op de donderdagochtend met een leuke en enthousiaste groep. Wie weet wandel jij ook een keer gezellig met ons mee.

Lieve en sportieve groet,

Nasmoen