De eerste activiteit van OpenJeHart waar ik als coach aan deelnam. Prachtig om te zien dat op deze manier mensen elkaar kunnen leren kennen. Het was een leuk en gemengd gezelschap bij elkaar en heb ik mooie mensen mogen ontmoeten.

Voor mij sprongen twee dames (beide met hoedjes) in het bijzonder ertussen uit. Twee prachtige dames, vriendinnen van elkaar die  oorspronkelijk uit Suriname komen. Twee openhartige dames waar ik ontzettend mee gelachen heb, bijzondere verhalen en mooie levenslessen. Je gelooft het niet, maar ze zijn al 85. Ik zou wel uren naar ze kunnen luisteren. Ik heb om zoveel gelachen, maar dit was toch wel het meest hilarische.

Beide dames zijn alleen en houden zich bezig met allerlei hobbies, wandelen ze bij OpenJeHart, doen mee aan activiteiten, etc. Maar ze weten dat ze zelf actie moeten ondernemen. Ik zou wel uren naar ze kunnen luisteren. Ik heb zoveel met ze gelachen, maar dit was wel het meest hilarische. Zegt een van de dames: “Ik ben alleen, dus moet ik mezelf kietelen” love them. Hoop ze gauw weer een keer te ontmoeten.

Groetjes van Nasmoen!